Caravanstalling

Naast ons agrarisch bedrijf hebben wij een caravanstalling. Wij richten ons op de stalling van caravans, campers, vouwwagens, boten en andere vakantievoertuigen.

Onze stalling is gelegen aan een rustige buitenweg en gemakkelijk bereikbaar.

Bij de stalling is een ruime buitenverharding aanwezig voor het parkeren en manoeuvreren met voertuigen. De stalling is 4 meter hoog zodat er geen beperkingen zijn voor voertuigen met opbouw. De stalling is een degelijk, via ruime deuren toegankelijk gebouw.

Veiligheid, kwaliteit, service en ruime openingstijden staan bij ons hoog in het vaandel.
Lees hieronder meer bijzonderheden of neem contact met ons op.
Marion Gerlings kan u over de caravanstalling alles uit de doeken doen.

Brengen en halen

Als u uw voertuig voor de eerste keer brengt maken we een afspraak. U krijgt uitleg en het contract, de voorwaarden en de betaling worden doorgesproken. Heeft u vragen of speciale wensen, laat het ons dan weten.

Daarna kunt u uw voertuig brengen wanneer het u past. U hoeft dit niet af te spreken. Uiteraard mag u wel laten weten dat het voertuig er staat en is het voor ons handig om te weten wanneer u het weer verwacht te gebruiken.

Als u een voertuig wilt ophalen dient u dit 2 dagen op voorhand telefonisch of met een e-mail naar info@baroniecranendonck.nl door te geven zodat wij het voertuig klaar kunnen zetten.

Herkenning

Voor de herkenning van uw voertuig vragen wij u om achter de voor- of achterraam een plaat te plakken/zetten. Wij vragen u om op deze plaat de volgende gegevens te vermelden:

  • naam
  • woonplaats
  • klantnummer
  • telefoonnummer

Extra diensten: Luchtdrukstation

Bij onze stalling is een luchtdrukstation aanwezig zodat u de banden van uw voertuig op de juiste spanning kunt brengen voordat u op vakantie gaat.